Palveluni

Autan markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstön kehittämistehtävissä toimivia tietotyöläisiä, it-ammattilaisia sekä organisaatioiden ylintä johtoa hyödyntämään digitaalisen pelikentän monia mahdollisuuksia.

Autan organisaatioita, tiimejä ja myös sinua henkilökohtaisesti jos haluat. 

Asiakkainani on sekä B2B-yrityksiä että suoraan kuluttajille palvelujaan tarjoavia organisaatioita. Tunnen erityisen hyvin teknologiayritysten ja tietohallintojen arjen. Näen päivittäin, että tarve parempaan sisäiseen ja ulkoiseen viestintään on monessa organisaatiossa huutava. Kaikkihan näyttävät olevan “alansa johtavia, innovatiivisia, asiakaslähtöisiä ja henkilöstöstään liikuttavan paljon välittäviä” organisaatioita, ainakin jos uskomme kotisivujargonia. Voi hyvät yritykset, koettakaa nyt edes hiukan erottautua : )

Olen myös toiminut kasvu- ja startup-yrityksissä yrittäjäroolissa eli olen varsin tottunut muutossekamelskassa toimimiseen ja olennaisen löytämiseen, myös markkinointiviestinnän näkökulmasta.

Minulta saa apua seuraavissa asioissa (ja paljon muussa, uusia ideoita putkahtelee kaiken aikaa):

 • Mutkatonta arkikonsultointia
  Sparraan markkinoinnin ja viestinnän arjessa ja muutostarpeissa tarpeesi mukaan
 • Johdon somesparraus
  “Kaikki mitä olet aina halunnut tietää somesta, mutta et ole rohjennut kysyä”. Tehokkaasti, täsmällisesti. Pääset kartalle ja löydät yhdistelmäsi vanhaa ja uutta.
 • Sosiaalinen tiekartta
  Autan sosiaalisen median konseptin ja ns. Road Mapin rakentamisessa
 • Sisältösopan keittokirja
  Autan sinua ymmärtämään ja soveltamaan sisältömarkkinointia (Content Marketing). Ison kuvan selkeyttämisestä blogin pystytykseen.
 • Töölön terävin kynä
  Tuen sisällöntuotannossa; tiedotteet, blogipostit, artikkelit. Kun kirjoitan, tavoitteena on tuottaa tekstiä, joka ei ole tylsää ja tavanomaista.
 • Professional Branding
  Kyllä, tämä sanahirviö on ehkä hivenen parempi kuin Personal Branding, tästä on kuitenkin kyse. Autan sinua kehittämään viestintä- ja verkostoitumisosaamistasi. Olen henkilökohtaisesti tästä hyvä esimerkki – kuinka jämähtämäisillään olevasta markkinointijohtajasta tuli verkostoissa viihtyvä ja niissä vaikuttava ja vaikuttuva. Sharing my story.

Verkostossani on suuri määrä loistavia eri alueiden osaajia ja asiantuntijoita, joiden kanssa voin yhdessä tarjota isompia kokonaisuuksia. Neiti Raesmaa kun ei yksinään aivan hirmuisesti skaalaudu.

Innostu, älä pelkää, kokeile. 

Kaikessa toiminnassani on tavoitteena herättää innostus (jos sinä tai organisaatiosi on vielä some-unelias) ja toisaalta hälventää sosiaaliseen mediaan liittyviä pelkoja (yllättävän montaa superfiksua ammattilaista uudet toimintamallit arveluttavat). Sosiaalisen median pyörteissä kokeilukulttuuri on välttämätöntä – ja kokeilu kannattaa aloittaa nyt.

Soita/viestitä minulle, keskustellaan miten voisin auttaa!

Soita minulle              +358 (0)40 9033 650
Viesti osoitteeseen      Riitta@Raesmaa.com