Kasvuhaluisten organisaatioiden markkinointiviestintää ja strategiaa kokemuksella, ajatuksella ja innostuksella.

Keskeinen osaamisalueeni on myynti- ja kannattavuushaasteiden ratkominen digi/verkkoviestinnän ja markkinoinnin keinoin. Autan asiakkaitani tuomalla tehoja ja parhaita neuvoja näihin osa-alueisiin: markkinointiin, myyntiin, viestintään ja asiakkuudenhallintaan.

Konsultoin ja valmennan liiketoiminta- ja markkinointistrategioita ja käärin hihani myös käytännön viestintä- ja markkinointitoimintaan.

Digimurroksessa pärjäämisessä tarvitaan roppakaupalla uusia taitoja ja autan sinua niiden omaksumisessa. Yksi tärkeimmistä juuri nyt on tekoäly. Sparraan ja koulutan AI-aiheista laajasti.

Mutkatonta konsultointia
Sparraan liiketoiminnan kehittämisessä, strategiatyössä, tekoälyn hyödyntämisessä, sekä markkinointiviestinnän arjessa ja muutoskohdissa.

Vuokrajohtaja
Myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja liiketoiminnan kehittäjänä voin auttaa organisaatiotasi muutoskohdissa eteenpäin.

Johdon digisparrausta
Yritysjohtajan oikea käsi esimerkiksi digitalisaatioon liittyen. Apua tehokkaasti, täsmällisesti.

Sisältömarkkinoinnin käynnistysapua
Autan sinua ymmärtämään ja soveltamaan sisältömarkkinointia (Content Marketing). Ison kuvan selkeyttämisestä uutiskirjetoiminnan pystytykseen.

Terävä kynä lainaksi
Tuen sisällöntuotannossa; tiedotteet, blogipostaukset, artikkelit ja honeypotit & white paperit.

Toimin lisäksi Accelerando Oy:n konsulttitiimissä ELY:n hyväksymänä hankekonsulttina ja voit ostaa ELY:n tukemana minun ja kollegoideni palveluja edullisesti. Olemme kokenut joukko liiketoiminnan kehittäjiä ja asiakkaamme ovat supertyytyväisiä!  Lue ELY-tuesta lisää täältä.

Ota yhteys ja jutellaan lisää!

Soita         +358 (0) 40 9033 650
Viestitä     Riitta@Raesmaa.com

LinkedIn-profiilini
Twitter @raesmaa